Postbus 710, 6710 BS EDE GLD
0318-309047
info@bonumducis.nl

Over ons

Bonum Ducis bied op heldere en professionele manier ondersteuning aan mensen die om wat voor reden dan ook voor langere of kortere termijn niet meer is staat zijn om hun vermogensrechtelijke belangen zelf waar te nemen.

Wij begrijpen heel goed dat het uit handen geven van je vermogensrechtelijke belangen ingrijpend is of kan zijn. Aan de andere kant geeft dat wel rust. Het is daarom belangrijk dat het vertrouwen en samenwerking tussen u en Bonum Ducis goed is. Wij hechten veel waarde aan regelmatig contact en laagdrempelige dienstverlening.

Voor de cliënt voeren wij alle noodzakelijke financiële handelingen. Wij begeleiden u vanaf de aanvraag tot aan de kantonrechter. Wij controleren uw inkomsten en uitgaven en proberen daarin balans en stabiliteit in te brengen. Verder betalen wij uw vaste lasten en vragen eventueel toeslagen voor u aan.
Als iemand in voldoende mate weer zelfredzaam is geworden, dan kan hij weer zelfstandig verder.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week online uw transacties op uw beheerrekening raadplegen via ons cliëntenportaal. Wij staan voor u klaar. Als u vragen heeft, kunt u direct contact met ons opnemen.