Bezoekadres: Galvanistraat 7, 6716 AE Ede
Postbus 710, 6710 BS Ede
088-0188800
info@bonumducis.nl

Bewindvoering Arnhem

Bewindvoerder in Arnhem

Bonum Ducis biedt ook beschermingsbewind in Arnhem. Wij bieden op een heldere en professionele manier bewindvoering in Arnhem aan mensen die om wat voor reden dan ook voor langere of kortere termijn niet meer in staat zijn om hun vermogensrechtelijke belangen zelf waar te nemen.
Wij begrijpen heel goed dat bewind ingrijpend is of kan zijn. Aan de andere kant geeft dat wel emotionele en psychische rust. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over hoe u uw vaste lasten gaat betalen. Het is daarom belangrijk dat het vertrouwen en samenwerking tussen u en Bonum Ducis bewindvoering goed is. Wij zijn uw bewindvoerder in Arnhem en hechten veel waarde aan een laagdrempelige dienstverlening.

Wat is bewindvoering

Het bewind houdt in dat wij alle noodzakelijke financiële handelingen voor u plegen. Wij begeleiden u vanaf de aanvraag voor bewindvoering tot aan de kantonrechter. Nadat het bewind door de rechter is uitgesproken proberen wij, indien van toepassing, zo snel mogelijk balans te brengen in uw inkomsten en uitgaven. Indien er schuldeisers zijn, dan schrijven wij de schuldeisers aan om voortaan enkel met de bewindvoerder contact op te nemen. Deurwaarders komen niet meer aan uw deur.

Het doel van bewindvoering in Arnhem

Het uiteindelijke doel van bewindvoering is om u weer zelfredzaam te maken. Dit zal in sommige gevallen misschien niet haalbaar zijn, maar waar mogelijk zullen wij daaraan werken. Als u in voldoende mate weer zelfredzaam bent geworden, kunt u na goedkeuring van de kantonrechter weer zelfstandig verder en stopt het bewind. Om te beoordelen of u genoegzaam zelfredzaam bent geworden, doorloopt u een afbouwtraject van minimaal zes maanden.

Wij staan voor u klaar voor uw beschermingsbewind in Arnhem. Als u vragen heeft over beschermingsbewind, kunt u direct contact met ons opnemen via de telefoon of via het contactformulier op de website. U kunt zich ook gelijk aanmelden.

Share