Bezoekadres: Galvanistraat 7, 6716 AE Ede
Postbus 710, 6710 BS Ede
088-0188800
info@bonumducis.nl

Budgetcoaching

Budgetcoaching. Wat is dat?

Budgetcoaching is een beperkte vorm van budgetbeheer. Hei is bedoeld om u handvatten aan te reiken zodat goed met uw geld om kunt gaan. U blijft zelf alle betalingen doen, wij nemen uw financiële administratie niet over. U krijgt allerlei praktische tips en samen met ons doet u uw administratie. U ziet precies, aan de hand van een budgetplan, waar uw geld naartoe gaat. U leert bijvoorbeeld hoe u een kasboek bij moet houden. Zo krijgt u zelf meer inzicht in uw inkomsten en uitgavepatroon. Dit maakt dat u beter uw inkomsten en uitgaven kunt beheren.
Het is dus belangrijk dat u uw administratie goed ordent. Met budgetcoaching helpen wij u daarbij Uit onderzoek is gebleken dat mensen die een goede geordende administratie hebben, minder vaak betalingsachterstanden hebben. Ze zien ook minder vaak een rekening over het hoofd. Ook hebben ze minder abonnementen lopen waar ze niet meer vanaf wisten.
De kosten voor budgetcoaching vindt u bij tarieven. Voor budgetcoaching kunt geen bijzondere bijstand krijgen van uw Gemeente. Druk op de knop hieronder om u aan te melden.

twee vrouwen aan tafel pratend over budgetcoaching

Share