Bezoekadres: Galvanistraat 7, 6716 AE Ede
Postbus 710, 6710 BS Ede
088-0188800
info@bonumducis.nl

Over ons

Bonum Ducis bewind biedt op een heldere en professionele manier ondersteuning aan mensen die om wat voor reden dan ook voor langere of kortere termijn niet meer is staat zijn om hun vermogensrechtelijke belangen zelf waar te nemen en bewindvoering aanvragen.

Wij begrijpen heel goed dat bewind ingrijpend is of kan zijn. Aan de andere kant geeft dat wel emotionele en psychische rust. U hoeft niet langer zorgen te maken over hoe u uw vaste lasten gaat betalen. Het is daarom belangrijk dat het vertrouwen en samenwerking tussen u en Bonum Ducis bewindvoering goed is. Wij hechten veel waarde aan een laagdrempelige dienstverlening.

Het bewind houdt in dat wij alle noodzakelijke financiële handelingen voor u plegen. Wij begeleiden u vanaf de aanvraag voor bewindvoering tot aan de kantonrechter. Nadat de bewind door de rechter is uitgesproken proberen wij, indien van toepassing, zo snel mogelijk balans te brengen in uw inkomsten en uitgaven. Indien er schuldeisers zijn, dan schrijven de schuldeisers om voortaan enkel met de bewindvoerder contact op te nemen. Deurwaarders komen niet meer aan uw deur.

Het uiteindelijke doel van het bewind is om u weer zelfredzaam te maken. Dit zal in sommige gevallen misschien niet haalbaar zijn, maar waar mogelijk zullen wij daaraan werken. Als u in voldoende mate weer zelfredzaam bent geworden, kunt u na goedkeuring van de kantonrechter weer zelfstandig verder en stopt het bewind. Om te beoordeling of u genoegzaam zelfredzaam bent geworden, doorloopt u een afbouwtraject van minimaal zes maanden.

Wij staan voor u klaar. Als u vragen heeft, kunt u direct contact met ons opnemen via de telefoon het of het contactformulier. U kunt zich ook gelijk aanmelden.

.

Share