Bezoekadres: Galvanistraat 7, 6716 AE Ede
Postbus 710, 6710 BS Ede
088-0188800
info@bonumducis.nl

Betalingsachterstanden en schulden

U denkt…

Ik wil bewindvoering aanvragen want door betalingsachterstanden en schulden zie ik door de bomen het bos niet meer. U bent door de schulden en betalingsachterstanden het overzicht op uw financiën kwijt. Er is dus sprake van problematische schulden. Door de stress die deze situatie met zich meebrengt durft u de gordijnen niet meer te openen en doet u de post niet meer open. U schrikt als de deurbel gaat en u durft oproepen van onbekende telefoonnummers en afgeschermde nummers niet meer op te nemen. U hoeft niet als een kluizenaar te leven vanwege schulden en of betalingsachterstanden. Zoek hulp en meld u zich hier aan voor bewindvoering bij ons of druk op de aanmeldknop hieronder.

Maakt u zich geen zorgen!

Wij nemen uw financiële zorgen uit handen. Druk snel op de knop hieronder om u aan te melden. Wij kijken samen met u hoe de schulden en betalingsachterstanden weg te werken zodat wij u kunnen helpen om weer grip te krijgen op uw leven door. Als u zich aanmeld via het aanmeldingsformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij starten zo snel mogelijk na het intakegesprek de aanvraag voor bewindvoering op. Na de intake kunnen wij alvast starten om de betalingsachterstanden en schulden te inventariseren.

Wij kunnen ons ook voorstellen dat u helemaal geen schulden of betalingsachterstanden heeft, maar om redenen van lichamelijke of psychische aard bent u niet langer in staat om op een goede manier uw financiën te beheren. Ook in dat geval bieden wij uitkomst. U kunt er voor kiezen om bewindvoering aan te vragen of budgetbeheer. Op deze manier voorkomt in ieder geval dat er betalingsachterstanden gaan ontstaan. Meld u zich snel aan door op de knop hieronder te drukken.

Share